SaloanePresidential Ballroom

Presidential Ballroom organizează evenimente exclusiviste în cinci saloane elegante din București.
Sună la 0758.839.395 (Presidential Ballroom Pipera) sau la 0756.066.713 (Presidential Ballroom Militari)!

 

PresidentialBallroom

saloane pentru evenimentul perfect!

Vrei ca nunta, botezul sau evenimentul tău să fie organizate într-un cadru elegant, rafinat și exclusivist? Presidential Ballroom îți oferă toate acestea și ceva în plus: cinci saloane de evenimente și o echipă de profesioniști care îți stă la dispoziție. Spațiile noastre ultrafuncționale se constituie în locația ideală pentru o gamă largă de evenimente, fie ele de familie, corporatiste sau sociale.

Evenimentulperfect!

Pentru un eveniment perfect, îți punem la dispoziție o suprafață totală de 2.500 mp, împărțită în cinci saloane. Ideale pentru o nuntă somptuoasă, un botez sau pentru o petrecere discretă, acestea au o capacitate de la 50 până la 400 de persoane (locuri la mese) și de la 180 până la 700 de persoane (locuri in picioare). Fiecare dintre saloanele de evenimente este prevăzut cu parcare privată.

Indiferent dacă îți dorești o nuntă romantică, organizată într-un cadru cu accente pastelate și tapiserii fine, o nuntă exclusivistă cu note strălucitoare și cristale prețioase sau una clasică, elegantă și distinsă, noi îți punem la dispoziție salonul ideal.

Fiecare dintre spațiile pe care ți le oferim este caracterizat prin arhitectură și finisaje distincte. Mai mult decât atât, talentul și dedicarea echipei noastre asigură elementele cheie necesare realizării unui moment rafinat, subtil și de o eleganță desăvârșită.


 

Saloane Presidential Ballroom Pipera

Salon Royal
Salon Glamour
Lounge Room
 

Saloane Presidential Ballroom Militari

Salon Elegance
Salon Luxury
Salon Style
Lounge Room